Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sumak ekşisi görmek

Rüyada sumak ekşisi görmek

Rüyada sumak ekşisi görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, geçim derdine gireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sumak ekşisi gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Rüyada sumak ekşisi görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada sumak toplamak her zaman çok mutlu olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sumak yemek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işarettir.

Rüyada sumak ağacı görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi çorba görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi şarap içmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bir işe soyunacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi çilek yemek aile içinde de bereketin artacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına yorulur.

Rüyada ekşi pasta yemek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments