Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi elma toplamak

Rüyada ekşi elma toplamak

Rüyada ekşi elma toplamak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ekşi elma toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Rüyada ekşi elma toplamak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi yeşil elma görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil ekşi elma görmek mal mülk sahibi olunacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi elma almak anne babanın birbirine düşeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işaret eder.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek helal rızka kavuşacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine işarettir.

Rüyada ekşi erik toplamak çok üst mevkilere geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi bal yemek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada nar ekşisi almak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments