Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek tatmak

Rüyada yemek tatmak

Rüyada yemek tatmak kazançlı adımlar atılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, üzüntülerin sona ereceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek tatmak gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada yemek tatmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada bal tatmak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada şarap tatmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, ömür boyu başarılı olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Rüyada içki tatmak ekmeğinin bereketleneceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına işarettir.

Rüyada kan tatmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işarettir.

Rüyada acı biber tatmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, insanlara olan güvenin artacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada ekşi tatmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada tatlı tatmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments