Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi nar görmek

Rüyada ekşi nar görmek

Rüyada ekşi nar görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşi nar gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla karşılaşmak veya iletişim kurmak hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Rüyada nar ekşisi almak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada nar ekşisi içmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi nar yemek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşi nar görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ekşi su içmek art niyetli kişilere uyacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşimiş yemek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada ekşi yapmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, ün sahibi olacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi maya görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ikinci bir şans vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments