Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi maya görmek

Rüyada ekşi maya görmek

Rüyada ekşi maya görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi maya gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Rüyada ekşi maya görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mayalı ekmek işlerdeki karın artacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuru maya görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, haksızlık yapmayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalettir.

Rüyada mayalı görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hamur maya görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, amaçlarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada mayalanmış süt görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada maya görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada hamurun mayalandığını görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments