Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi yapmak

Rüyada ekşi yapmak

Rüyada ekşi yapmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, arkasından gıybet edeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, aile hayatında sevinileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet eder.

Rüyada ekşi yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ekşi yapmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi mandalina yemek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekşi peynir yemek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi armut yemek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi süt görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işarettir.

Rüyada ekşi turşu yemek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret eder.

Rüyada ekşi nar görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, sorumluluk alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments