Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ekşisi almak

Rüyada nar ekşisi almak

Rüyada nar ekşisi almak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar ekşisi almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir.

Rüyada ekşi nar yemek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar ekşisi almak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi nar görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada nar ekşisi içmek kazancının da aynı oranda artacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalettir.

Rüyada ekşi çorba içmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi domates yemek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi süt içmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments