Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşimiş yemek

Rüyada ekşimiş yemek

Rüyada ekşimiş yemek herkesten ileriye gideceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşimiş yemek gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Rüyada ekşi dut yemek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ekşi domates yemek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, rahat bir hayata sahip olmaya yorulmaktadır.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşimiş yemek görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulur.

Rüyada ekşi pasta yemek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ekşi pilav yemek kazançlı bir işe girileceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ekşi yemek yemek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ekşi mandalina yemek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments