Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayalanmış süt görmek

Rüyada mayalanmış süt görmek

Rüyada mayalanmış süt görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada mayalanmış süt gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada süte maya çalmak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, bununla yüceleceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada mayalanmış süt görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mayalı ekmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi maya görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kötü yönde hareket edeceğine, insanlar arasında yüceleceğine delalet eder.

Rüyada mayalı ekmek pişirmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işarettir.

Rüyada hamur mayası almak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada yoğurt mayalarken görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek mayası görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments