Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maya görmek

Rüyada maya görmek

Rüyada maya görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, para sahibi olacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maya gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Rüyada maya yemek sağlam bir kariyer edineceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalettir.

Rüyada ekmek mayası görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalettir.

Rüyada mayalı ekmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada hamurun mayalandığını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, ondan faydalanacağına inanılır.

Rüyada yoğurt mayalarken görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada maya görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet eder.

Rüyada yaş maya görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada hamur mayası almak hayallerini gerçekleştireceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments