Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayalı görmek

Rüyada mayalı görmek

Rüyada mayalı görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kendini her konuda geliştireceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada mayalı gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada mayalı ekmek pişirmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, gelişim içine girileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi maya görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada yaş hamur mayası görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Rüyada hamurun mayalandığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mayalı ekmek görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada hamur mayalandığını görmek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada maya görmek büyük bir aşk yaşayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, para sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Rüyada mayalı ekmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments