Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayalı ekmek

Rüyada mayalı ekmek

Rüyada mayalı ekmek rahat erileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kendisini çok yıpratacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet eder.

Rüyada mayalı ekmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Rüyada mayalı ekmek görmek her zaman hak ettiğini alacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ekmek mayası görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kendi şansını kendi yaratacağına alamet eder.

Rüyada mayalı ekmek pişirmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada mayalı ekmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada bira mayası görmek birlikteliğe başlayacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, işlerin devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt mayası görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamur mayalandığını görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada peynir mayası görmek rahatının da yerine geleceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments