Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru maya görmek

Rüyada kuru maya görmek

Rüyada kuru maya görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kuru maya gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi ihmal etmemeli, riskli yatırımlardan kaçınmalısınız.

Rüyada kuru maya görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mayalı poğaça görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bira mayası görmek itibar kazanacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına alamet eder.

Rüyada süte maya çalmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mayalanmış yoğurt görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, rahat nefes almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mayalı görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada yaş hamur mayası görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mayalı ekmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments