Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi yeşil erik yemek

Rüyada ekşi yeşil erik yemek

Rüyada ekşi yeşil erik yemek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Rüyada yeşil ekşi erik yemek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hayallerinin suya düşeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ekşi erik görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada ekşi erik toplamak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Rüyada erik ekşisi görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada yeşil ekşi elma görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments