Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik ekşisi görmek

Rüyada erik ekşisi görmek

Rüyada erik ekşisi görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, nimetin ve kazancın artacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erik ekşisi gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Rüyada yeşil ekşi erik görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ekşi erik yemek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına inanılır.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, rahatının kaçacağına, hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik ekşisi görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi erik toplamak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işarettir.

Rüyada ekşi tatmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada ekşi ayran görmek psikolojik olarak toparlanacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments