Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ekşi erik görmek

Rüyada yeşil ekşi erik görmek

Rüyada yeşil ekşi erik görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, imkânlarının azalacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kazancın artmasına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yeşil ekşi erik gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ekşi erik yemek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yeşil ekşi erik görmek onlardan taraf hayır göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatlarını bozulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işarettir.

Rüyada ekşi erik toplamak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada erik ekşisi görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, doğru yolu bulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ekşi elma görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına inanılır.

Rüyada ekşi yeşil elma görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments