Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi çilek yemek

Rüyada ekşi çilek yemek

Rüyada ekşi çilek yemek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, neşeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi çilek yemek gördüyseniz:

  • İlginç şekilde elinize geçecek veya ortaya çıkacak olan bilgiler veya haberler, her ne kadar çok hoş olmasa da veya oldukça ilginç bir zamanda yüzünü gösterse de, işinize yarayabilir.

Rüyada ekşi çilek yemek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi limon yemek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada ekşi yoğurt yemek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi yemek görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşimiş yemek büyük bir gruba liderlik edileceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada ekşi dut yemek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hayırlı işlere imza atacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi bir şey yemek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, aradaki buzları eriteceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments