Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi bir şey yemek

Rüyada ekşi bir şey yemek

Rüyada ekşi bir şey yemek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ekşi bir şey yemek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ekşi bir şey yemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi yemek görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi peynir yemek can bulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sahip olduklarının eksileceğine delalettir.

Rüyada ekşi yemek yemek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekşi erik yemek ticaretin değer ve hız kazanacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi bal yemek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulur.

Rüyada ekşi et yemek kısmetlerinin ve şansının artacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi incir yemek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments