Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi dut yemek

Rüyada ekşi dut yemek

Rüyada ekşi dut yemek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi dut yemek gördüyseniz:

  • Bazı işleri veya konuları komplike şekilde değil, basitçe ele almakta fayda var.

Rüyada ekşi dut yemek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi dut görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada ekşi armut yemek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, evlenme yolunda adım atacağına, sıkıntılarının geçeceğine delalet eder.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, işlerin de yolunda gideceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ekşi turşu yemek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşi üzüm yemek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bereketli işler yapılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi portakal yemek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, işlerin daha kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada ekşi peynir yemek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments