Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi yoğurt yemek

Rüyada ekşi yoğurt yemek

Rüyada ekşi yoğurt yemek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, yüzüne kan geleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi yoğurt yemek gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Rüyada ekşi yoğurt yemek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına inanılır.

Rüyada ekşi domates yemek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, parasının her geçen gün artacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ekşi çilek yemek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada ekşi ot yemek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi turşu yemek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ekşi yaprak yemek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi üzüm yemek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments