Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi yemek görmek

Rüyada ekşi yemek görmek

Rüyada ekşi yemek görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, rütbe alacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ekşi yemek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Rüyada ekşi ekmek yemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işaret eder.

Rüyada ekşi limon yemek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada ekşi çilek yemek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ekşi yemek görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ekşi mandalina yemek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi nar yemek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil ekşi erik yemek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalettir.

Rüyada ekşi ot yemek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, talihin yüzlerine güleceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments