Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek yığını görmek

Rüyada ekmek yığını görmek

Rüyada ekmek yığını görmek maddi konuda zayıflayacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına yorulur.

Rüyada ekmek yığını gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Rüyada ekmek yığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum yığınının altında kalmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gübre yığını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, iyi hissedeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada kömür yığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kişinin yasa düşeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yığını görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına alamet eder.

Rüyada mısır yığını görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada toz yığını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada fındık yığını görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments