Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındık yığını görmek

Rüyada fındık yığını görmek

Rüyada fındık yığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, yenileneceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada fındık yığını gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada fındık yığını görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada et yığını görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Rüyada buğday yığını görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok büyük zararlar edileceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kitap yığını görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kum yığını görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kum yığınının altında kalmak çok büyük çaba sarf edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yığını görmek anne duasının açılacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kişinin rahat nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yığın görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments