Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yığını görmek

Rüyada altın yığını görmek

Rüyada altın yığını görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada altın yığını gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Rüyada kum yığınının altında kalmak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada altın yığını görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kum yığını altında kalmak kurtuluşu yakalayacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çöp yığını görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada gübre yığını görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalettir.

Rüyada pirinç yığını görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kötü halinden eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet yığını görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada çamur yığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments