Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübre yığını görmek

Rüyada gübre yığını görmek

Rüyada gübre yığını görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, önünün açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sözlerinden çıkmayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gübre yığını gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Rüyada gübre yığını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bulgur yığını görmek her zaman haklının yanında olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır yığını görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada zeytin yığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday yığını görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet yığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömür yığını görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, koyu muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada ekmek yığını görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments