Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır yığını görmek

Rüyada mısır yığını görmek

Rüyada mısır yığını görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, canlanacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hakkını savunamayacağına tabir olunur.

Rüyada mısır yığını gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Rüyada mısır yığını görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur yığını görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada kum yığını altında kalmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, her şeyin yenileceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine inanılır.

Rüyada kum yığını görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, hakkıyla kazanca, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada odun yığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, adının yayılacağına delalet eder.

Rüyada kum yığınının altında kalmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada tomruk yığını görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çamur yığını görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments