Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum yığınının altında kalmak

Rüyada kum yığınının altında kalmak

Rüyada kum yığınının altında kalmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum yığınının altında kalmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde olun, kararlı bir şekilde hareket edin.

Rüyada kum yığını altında kalmak büyük sorunların yaşanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kum yığınının altında kalmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum yığını görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada altın yığını görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada elma yığını görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada zeytin yığını görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına inanılır.

Rüyada tomruk yığını görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur yığını görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments