Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği ıslatmak

Rüyada ekmeği ıslatmak

Rüyada ekmeği ıslatmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ekmeği ıslatmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Rüyada ekmeği ıslatmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek ıslatmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada ıslanmış ekmek görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yufka ekmek ıslatmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada ıslatılmış ekmek görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Rüyada ıslatılmış bulgur görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Rüyada birini ıslatmak ticaret ehli kimse olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada fasulye ıslatmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments