Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğin üzerine yağ görmek

Rüyada ekmeğin üzerine yağ görmek

Rüyada ekmeğin üzerine yağ görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yapmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek ve yağ görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeğin üstüne yağ görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağa ekmek banmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments