Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağa ekmek banmak

Rüyada yağa ekmek banmak

Rüyada yağa ekmek banmak güzel günlere kavuşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağa ekmek banmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Rüyada ekmeği yağa banmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada yağa ekmek banmak eşine değerli hediyeler alacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Rüyada ekmeği suya banmak çaresiz hallere düşeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorbaya ekmek banmak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına işarettir.

Rüyada zeytinyağına ekmek banmak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada yemeğe ekmek banmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek zorlukların son bulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine işaret eder.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek daha isabetli kararlar alacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments