Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı ekmek yapmak

Rüyada yağlı ekmek yapmak

Rüyada yağlı ekmek yapmak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada yağlı ekmek yapmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, kişinin iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, birçok ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada yağlı ekmek yemek görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yağlı ekmek görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına yorulur.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, güçten düşeceğine, zamanının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağlanmış ekmek görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments