Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek yağlayıp yemek

Rüyada ekmek yağlayıp yemek

Rüyada ekmek yağlayıp yemek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine alamet eder.

Rüyada yağlı ekmek yemek görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yemek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Rüyada yağ ekmek yemek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış yağlı ekmek yemek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments