Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, para sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine işarettir.

Rüyada yağlı ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Size dürüst davranmayan ya da kötü niyetli kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada yağ yediğini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek pişirmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada ekmeğin üstüne yağ görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlanmış ekmek görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe yağ sürdüğünü görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kızarmış yağlı ekmek yemek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments