Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ve yağ görmek

Rüyada ekmek ve yağ görmek

Rüyada ekmek ve yağ görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek ve yağ gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, içebileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağ ekmek yemek kendisine fırsatlar yaratacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulur.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek kendisini iyi hissetmeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada ekmeğin üstüne yağ görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yemek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments