Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğin üstüne oturmak

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak hastalıkların kalmayacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, şifa edineceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerimin üstüne oturmak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada yılanın üstüne oturmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, iç sıkıntısına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada sandık üstüne oturmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, düşmanların barışacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada sobanın üstüne oturmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Rüyada kanın üstüne oturmak gönül yaralarının iyileşeceği, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments