Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği suya banmak

Rüyada ekmeği suya banmak

Rüyada ekmeği suya banmak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeği suya banmak gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada ekmeği suya banmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, dünya malı elde edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada zeytinyağına ekmek banmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorbaya ekmek banmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yemeğe ekmek banmak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, varlıklı kimse olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ekmeği yağa banmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağa ekmek banmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok günah işleyeceğine işarettir.

Rüyada ekmeği suya atmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada su ve ekmek görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments