Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbaya ekmek banmak

Rüyada çorbaya ekmek banmak

Rüyada çorbaya ekmek banmak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada çorbaya ekmek banmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilmenize olanak tanıyacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada çorbaya ekmek banmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yemeğe ekmek banmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada ekmeği suya banmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Rüyada yağa ekmek banmak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytinyağına ekmek banmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeği yağa banmak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorba ekmek yemek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulur.

Rüyada çorba ekmek başkasının hakkına göz dikileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, büyük mutluluk duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments