Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği suya atmak

Rüyada ekmeği suya atmak

Rüyada ekmeği suya atmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, suç işleyeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, bol bol hayır duası alınacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeği suya atmak gördüyseniz:

  • İşinizi, evinizi veya ailenizi ilgilendiren olası karmaşalara veya karışıklıklara hazır olun.

Rüyada ekmeği suya atmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada suya ekmek atmak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına inanılır.

Rüyada ekmeği ateşe atmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzüne ekmek atmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada ördeklere ekmek atmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, maddi kayba uğrayacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada küflü ekmek atmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada ekmek çöpe atmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tekme atmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments