Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe ekmek banmak

Rüyada yemeğe ekmek banmak

Rüyada yemeğe ekmek banmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, geleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, bir anda yükseleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğe ekmek banmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Rüyada yemeğe ekmek banmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatın kolaylaşacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeği yağa banmak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine inanılır.

Rüyada ekmeği suya banmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işarettir.

Rüyada zeytinyağına ekmek banmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorbaya ekmek banmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, büyük bir sorun oluşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada yağa ekmek banmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada sarelleli ekmek yemek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek Allah katında günahlarının affolacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments