Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve ekmek görmek

Rüyada su ve ekmek görmek

Rüyada su ve ekmek görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada su ve ekmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı detaylı şekilde planlamanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Rüyada ekmeği suya banmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada suya ekmek atmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sermaye kaybedeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su ve ekmek görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde ekmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada suya tohum ekmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Rüyada ekmeği suya atmak hep dua edeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde ekmek görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su ve ekmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments