Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslatılmış bulgur görmek

Rüyada ıslatılmış bulgur görmek

Rüyada ıslatılmış bulgur görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, esenliğe kavuşacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ıslatılmış bulgur gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önerilerini bir yere kadar dinleyip, çelişkili durumlara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz.

Rüyada ıslanmış bulgur görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunlarının artacağına, kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslatılmış bulgur görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bulgur ıslatmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işarettir.

Rüyada pirinç ıslatmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi ıslatmak karlı çıkacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına inanılır.

Rüyada ıslanmış insan görmek rahatlayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada halı ıslatmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments