Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği ezmek

Rüyada ekmeği ezmek

Rüyada ekmeği ezmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeği ezmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Rüyada ekmek ezmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeği ezmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çocuğu ezmek resmi bir göreve getirileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada patlıcan ezmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı ezmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada yumurta ezmek kötü ve zor günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan ezmek ayağa kalkacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet eder.

Rüyada böceği ezmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments