Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan ezmek

Rüyada hayvan ezmek

Rüyada hayvan ezmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işini kaybedeceğine, maddi zarar edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan ezmek gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Rüyada hayvan ezmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada domates ezdiğini görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğan ezmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Rüyada kedi ezmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada fare ezmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Rüyada karınca ezmek başarılarının her geçen gün artacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan ezdiğini görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam ezmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments