Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı ezmek

Rüyada arı ezmek

Rüyada arı ezmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada arı ezmek gördüyseniz:

  • Gerçekler, gerçeklerin yorumu veya bizim ona yaklaşımımız her an değişiyor.

Rüyada arı ezmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak ezmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada yılanı arabayla ezmek az maliyetle ticarete atılacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada arabanın ezdiğini görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek sorumlu tutacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domates ezmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğan ezmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, dinde bilginleşeceğine yorulur.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments