Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceği ezmek

Rüyada böceği ezmek

Rüyada böceği ezmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, ailesinden hayır göreceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, imkânlarını kaybedeceğine, uzun yaşayacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böceği ezmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Rüyada hamam böceğini ezmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Rüyada siyah böcek ezmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamam böceği ezmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Rüyada böcek ezmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada böcek ezdiğini görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada böceği ezmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta ezmek kazalara ve belalara yakın duracağına, en gösterişli arabalara bineceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla adam ezmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments