Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ezmek

Rüyada ekmek ezmek

Rüyada ekmek ezmek büyük kazançlar elde edileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada ekmek ezmek gördüyseniz:

  • Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada ekmeği ezmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine yorulur.

Rüyada ekmek ezmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada adam ezmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada nohut ezmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamam böceği ezmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele ezmek aradaki buzların eritileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine işaret eder.

Rüyada sarımsak ezdiğini görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments