Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği atmak

Rüyada ekmeği atmak

Rüyada ekmeği atmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, makam sahibi olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeği atmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ekmeği yere atmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Rüyada ateşte ekmek atmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet eder.

Rüyada ördeklere ekmek atmak büyük başarı kazanacağına, kıdem atlayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Rüyada ekmeği atmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yokluk içine düşeceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına delalettir.

Rüyada köpeklere ekmek atmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hayırlı bir yola girileceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada güvercinlere ekmek atmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işaret eder.

Rüyada yere ekmek atmak huzur ve şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeği suya atmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments