Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeklere ekmek atmak

Rüyada köpeklere ekmek atmak

Rüyada köpeklere ekmek atmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada köpeklere ekmek atmak gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Rüyada köpeğe ekmek atmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada köpeklere ekmek atmak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ekmek atmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmeği ateşe atmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe tekme atmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere ekmek atmak kimden akıl soracağına, insanların takdirine mazhar olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada fırına ekmek atmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü ekmek atmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments