Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği yere atmak

Rüyada ekmeği yere atmak

Rüyada ekmeği yere atmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, keyifli sohbetler edeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ekmeği yere atmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Rüyada ekmeği yere atmak ticaret ehli kişi olacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere ekmek atmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, icat yapacağına rivayet eder.

Rüyada yere bozuk para atmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yere para atmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarı yere atmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, çeşitli kırgınlıklar olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birini yere atmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Rüyada yere çöp atmak yarasını saracağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada yüzüğü yere atmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments