Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel yemek

Rüyada reçel yemek

Rüyada reçel yemek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet eder.

Rüyada reçel yemek gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada kayısı reçeli yemek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı reçel yemek yolunda gideceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalettir.

Rüyada incir reçeli yemek çok büyük kısmetler kazanacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalettir.

Rüyada çilekli reçel yemek umutlarını yitireceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, eskileri yâd edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erik reçeli yemek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada turunç reçeli yemek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hurma reçeli yemek çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada reçel yemek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, rahatlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments